tisdag 13 augusti 2019

Tisdagstrion: Böcker jag ser fram emot att läsa

Veckans trio hos Ugglan & Boken handlar om böcker vi ser fram emot att läsa. Jag har alltid en himla massa böcker jag helst vill sätta tänder i nu på en gång. Att läsa-listan är aldrig sinande. Men här kommer tre som jag har alla intentioner att plocka upp under hösten, i enlighet med de böcker jag valde ut i årets början.


1. Den hemliga historien av Donna Tartt. Jag har fortfarande inte läst någon av hennes böcker och planerar även att läsa Steglitsan innan året är slut.

2. Lilla stjärna av John Ajvide Lindqvist. Jag har läst merparten av författarens böcker men inte den här. Har dock hört att det inte är en av hans bästa, men vill såklart ändå läsa den.

3. King of Scars av Leigh Bardugo ingår visserligen inte i min lista. Men jag såg så mycket fram emot utgivningen och köpte boken direkt när den kom ut. I januari..

12 kommentarer:

 1. Jag har läst de två första, Den hemliga historien gillade jag inte alls. Och jag håller med om att Lilla stjärna inte är en av Ajvides bästa böcker, men den var helt okej.

  SvaraRadera
 2. Har läst de två första. Den hemliga historien är ju en riktig klassiker och Lilla Stjärna gillar jag också - riktigt otäck.

  SvaraRadera
 3. Den hemliga historien gillade jag :)

  SvaraRadera
 4. Den hemliga historien tyckte jag mycket om när jag läste den, försökt med Steglitsan men den funkade inte för mig (ej läst ut). Lilla stjärna har jag inte läst men annat av författaren. Den tredje är ny för mig.

  SvaraRadera
 5. Donna Tartts bok gillade jag när jag läste den.

  SvaraRadera
 6. Har inte läst någon av böckerna i din trio. Tack för tips!

  SvaraRadera
 7. Ajvide Lindqvist är lite för tuff för mig

  SvaraRadera
 8. Den hemliga historien har jag frsökt att läsa. det gick till hällften. Ajvide Lindqvist är inte min tekopp. Bardugo känner jag inte till

  SvaraRadera
 9. En spännande blandning! Hoppas Bardugos bok är bra när du väl läser den. ;)

  SvaraRadera
 10. Jag har en annan av Leigh Bardugo på min läslista - Six of Crows.

  SvaraRadera
 11. Jag har inte läst någon av dessa :) Men har läst några (=två) av Ajvide i alla fall... hehe...

  SvaraRadera
 12. Lilla stjärna har jag läst, och instämmer att det inte är en av de bättre, men har ändå något att säga om t.ex. utanförskap bland unga.

  SvaraRadera