måndag 14 september 2020

Lifeupdate: Studerande och förkylning

Årets första förkylning har passerat, nu är det bara en envis hosta kvar. Var övertygad om att jag skulle bli förkyld i våras när jag började jobba efter föräldraledigheten. Men jag klarade mig igenom 5 månader med jobb på en arbetsplats med mycket folk. 1 ½ vecka efter att jag gått på tjänstledighet och knappt träffat en kotte däremot. Då slog det till! Och smittade sedan barnet till på köpet, så nu pusslar vi vabb här hemma också. 

Något som däremot är roligare är att jag har börjat studera! Masterutbildning i biblioteks- och informationsvetenskap. Så himla roligt att plugga igen! Jag har saknat det, är ju trots allt 5 år sedan sist. Hur det kommer gå att kombinera studier med jobb vet jag som sagt inte än eftersom jag fått lov att sjukskriva mig två måndagar i rad nu.. Så surt, samtidigt som det inte handlar om så många timmars jobb och därmed inte så mycket pengar. Bättre tro på nästa måndag. 

En liten uppdatering av vad som händer. Och också min bortförklaring till att sammanfattningen för augusti blir sen. Men ni är ju vana vid sena månadsrapporter vid det här laget. 

1 kommentar:

  1. Krya på dig, och på mig. Och på barnet! Vad roligt att plugga, hoppas att det funkar att kombinera :D

    SvaraRadera