måndag 24 augusti 2020

Litterära tankar #2

Andra inlägget och jag håller i detta starkt. Insåg just att jag borde skapa någon slags rubrikbild för de här inläggen. Får se om det dykt upp till nästa del. 

 Jag har varit i ett sådant otroligt läs-mode de senaste dagarna tack vare Stephen Kings Lida. Helt omöjligt att lägga ifrån sig (fast var tvungen eftersom inte 1 1/2-åring inte kombineras så bra med att sitta tyst och läsa för mamma) och jag slukade den på tre dagar. Älskar när det händer och hoppas det ska hålla i sig ett litet tag. 

Två av mina påbörjade fantasyserier har haft cover-reveal och release-datum är satt i vår på båda. Himla taggad! Witchshadow är fjärde delen i serien Truthwitch och Rule of Wolves är andra och avslutande delen i serien Nicolai Duology. 

Jag har upptäckt att jag, konstigt nog, har fått något slags sug efter romantiska och humoristiska böcker. Det hela började med en ljudbok jag lyssnade på (Boyfriend Material) och efter att jag och sambon sträckkollat Kissing Booth på Netflix kräver jag nu mer. Men det måste vara rätt sorts berättelser, där det romantiska blandas med det roliga samtidigt som det finns allvarligare stunder. Svårt sug att stilla. Lyssnar i alla fall på Take a Hint, Dani Brown nu, vilket verkar passa in. Insåg när jag var en timme in i ljudboken att det här var del två. Skyller på Storytel som sa att det var första delen. Men böckerna är rätt fristående så tänker det nog går ändå. 

1 kommentar:

  1. tack för att du delar med dig av dina litterära tankar <3

    SvaraRadera