tisdag 12 september 2017

Veckans blåa topplistaDen här veckan är det blått som är temat hos Johanna. Närmare bestämt Blåa bokomslag vi gillar. Det kan tyckas enkelt men det finns ju hur mycket blå omslag som helst. Här kommer i alla fall fem som jag tycker är väldigt fina.

1. Den här boken håller jag på att lyssna på just nu. Älskar omslaget, men så är jag ju också väldigt svag för papperstranor.

2. Det här omslaget är så himla fint att det inte var någon tvekan om vilket språk jag skulle köpa boken på. Papperskonst även här på ett sätt och jag har insett att jag är väldigt svag för det. Papper är ett bra material. 

3. Det här franska omslaget av Cress tycker jag är troligt vackert. Det är något med stjärnhimlen och C-et som är en månskärva. 

4. Den här boken är så himla snygg i sin enkelhet tycker jag. Sedan älskar jag namnet på den också. The Fox and the Star. Det låter så poetiskt. Men har ingen aning om vad den handlar om egentligen. 

5. Det här är utan tvekan det snyggaste omslaget av den här boken. Sedan är själva boken otroligt bra också. Måste läsa om den snart då jag hört att Gaiman gör sig bättre på engelska. 

10 kommentarer:

 1. Neil Gaimans bok har jag i hyllan, men på svenska. Tror den också är blå :)

  SvaraRadera
 2. Gillar också omslaget till Papperssjälar :)

  SvaraRadera
 3. Wow så snygga omslag. Omslagen på Cress och The Ocean at the End of the Lane har jag aldrig sett tidigare. De är oerhört mycket snyggare än de jag har.

  SvaraRadera
 4. Papperssjälar har ett snyggtomslag liksom The fox and the star

  SvaraRadera
 5. The fox and the star var verkligen fin!

  SvaraRadera
 6. Jättefina! Cress är ju magiskt vacker. :)

  SvaraRadera
 7. Ah, de två översta är ju bara så annorlunda!

  SvaraRadera
 8. Wow vilket snyggt omslag på Cress!!

  SvaraRadera