söndag 2 april 2017

Helgfrågan vecka 13


Sist på bollen den här helgen kanske tänkte jag nu svara på helgfrågan. Den här veckan undrar Mia

Har du någon form av läsplanering? 
Är det viktigt med en planering?

Jag planerar helt klart! Mer eller mindre fasta listor som inte alltid blir som jag har tänkt mig i slutändan. Men halva nöjet med läsningen tycker jag är att planera vad jag ska läsa faktiskt. Gjorde ju en Top Ten Tuesday med vilka böcker jag ville läsa i vår härom veckan på bloggen. Den flyttade jag sedan in i min Bullet Journal också. Då är chansen större att det faktiskt blir av. 


Egentligen är det kanske inte så viktigt med en planering. Läsa hade jag nog gjort ändå. Men ofta ger den mig en liten extra pepp eftersom det knappt finns något mer tillfredsställande än att kryssa av saker på en lista, haha. I perioder kan jag dock känna att listan känns stressande och då struntar jag bara i den helt enkelt. 

10 kommentarer:

 1. Tycker precis som du att planera är halva nöjet :)

  SvaraRadera
 2. Vilken fin planering. Jag försöker skriva ned böcker jag är sugen på att läsa men jag planerar inte direkt. Jag väljer det jag känner för och planerar bara om jag måste. Om det är en bokcirkelbok eller boklån som ska tillbaka...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Så länge det fungerar så spelar det ju ingen roll hur man gör

   Radera
 3. Men åh, nu blev jag ju nästan lite frestad att börja läsplanera! :)

  SvaraRadera
 4. Jag har ingen Bullet Journal, men läsplanerar gör jag. Det är ju liksom halva nöjet, först att välja ut dem och sedan pricka av dem :)

  SvaraRadera