söndag 9 april 2017

Mina läsbegär just nu #2

I höstas postade jag ett inlägg med vad jag tänkte mig skulle bli en ny serie inlägg här på bloggen. Då skrev jag så här:
Listan över böcker jag vill läsa känns milslång. Tror nog att de flesta bokälskare känner igen sig i den känslan. Men det finns alltid några böcker jag är lite extra sugen på. Så tänkte börja med en ny kategori där jag berättar vilka böcker jag känner mest läsbegär för just nu.
Sedan hände det inget mer. Förrän nu! För mitt begär efter andra böcker än de jag har hemma för att läsa just nu slutar aldrig. Egentligen undrar jag varför. För det är ju inte det att jag inte vill läsa de böcker jag har tänkt att läsa nu närmast. Det är ju anledningen till att jag valde ut dem när jag skapar mig mina läslistor. Varför är jag då så himla sugen på helt andra böcker? Snälla, säg att det inte bara är jag som känner så här hela tiden?

Det här är i alla fall vad jag får lov att hålla mig från att införskaffa på något sätt just nu.
Fast Jorden vaknar hämtade jag faktiskt på bibblan idag så den får jag snart läsa! Och Tretton skäl varför måste jag ju nästan läsa inom kort. För jag vill läsa den innan jag ser serien på Netflix. Det känns bäst så för annars är jag rädd att serien förstör läsupplevelsen. Eller vad säger ni som både läst och sett? 

1 kommentar: