fredag 26 januari 2018

Helgfrågan vecka 4

Så var det helg, men den här gången utan helgkänslan då jag jobbar. Är däremot ledig idag och tänkte försöka få lite måsten gjorda, samt även lite läsning så klart. Men kikar in här för att svara på Mias helgfråga först.

Vilken bok har fått ditt lägsta betyg?

En bok kommer till mig på en gång, då det nog är bland de sämsta böcker jag läst i mitt liv. Fifty Shades of Grey. Ja, hela den serien faktiskt. Vet inte om jag direkt behöver motivera varför. Annars är jag rätt dålig på att ge dåliga betyg verkar det som. Eller så beror det på att jag inte läser klart böcker jag inte gillar. När jag kollar på Goodreads är det bara innan nämnda serier och Dagboksanteckningar från ett källarhål av David Wiberg som jag gett 1 stjärna. Ofta hamnar böckerna jag läst, men inte gillar på 2 stjärnor eftersom jag ändå tagit mig igenom den. 


17 kommentarer:

 1. ja, naturligtvis! Fifty Shades of Grey kunde jag verkligen sagt också. fast jag läste inte hela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skummade del två och tre i förhoppning att i alla fall historien skulle bli bra, även om den var dåligt skriven. Mina förhoppningar blev inte infriade.

   Radera
 2. Jag läste faktiskt hela serien, jag tog mig ur min lässvacka, men det är inte några böcker jag kommer läsa om direkt.

  SvaraRadera
 3. Då skulle du nog inte gilla den bok jag har som exempel i mitt inlägg; Calendar Girl. Den fick betyget 1 av mig. Jättejobbigt att ge så lågt betyg, men man måste ju vara ärlig, bara man motiverar hur man tänkte.

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du får en bra helg trots jobb! :) Fifty shades tror jag att jag gav en tvåa, mest för att jag ändå kände att jag hade ett läsflyt genom hela boken.

  SvaraRadera
 5. Hoppas du får en bra helg trots jobb! Jag jobbar i morgon så har söndag ledig i alla fall. Då hoppas jag på att kunna slappna av och läsa mycket :)

  SvaraRadera
 6. Fifty shades of grey är en serie som jag faktiskt inte ens har några funderingar på att läsa :)

  SvaraRadera
 7. Fifty Shades of Grey definierade jag som en bok jag inte ens borde prova på, det kändes inte som min typ av bok

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kände mig tvungen att läsa den för att verkligen kunna säga att den var dålig. För att slippa kommentarer som "hur vet du det om du aldrig läst den".

   Radera
 8. Böcker jag inte tar mig igenom får inget betyg av mig, de jag läser ut som inte alls passar mig i smaken ger jag en 1a

  SvaraRadera
 9. Läste Fifty shades och blev positivt överraskad. Har inte läst de följande två och inte sett filmen.

  SvaraRadera
 10. Har läst Fisty shades och jag tyckte den var OK för den genren.

  SvaraRadera
 11. jag hittade E L James bok för en guldmynt på loppis men har inte läst än.

  SvaraRadera
 12. Anteckningar från ett källarhål av Fjodor Dostojevskij har jag i min bokhylla.

  SvaraRadera
 13. Varken skriver om eller betygsätter böcker som avbryts. Delvis skumlästa böcker brukar för mig resultera i en 2:a eller 1:a.

  SvaraRadera
 14. Fifty Shades of Grey var boken jag inte läste klart och gissningsvis skulle fått en etta. Det är lite som du, läser jag dem och de är sådär får de en tvåa. Jag läste ju klart.

  SvaraRadera
 15. Jag läste aldrig Fifty shades of grey, visste jag skulle ogilla den.

  SvaraRadera