fredag 9 november 2018

Helgfrågan vecka 45


Det är helg och jag är en zombie efter en natt med nästan ingen sömn. Varit förlamande trött med huvudvärk hela dagen. Blev en väldigt kort visit på jobbet för att göra det mest akuta, sedan kastade jag in handduken och gick hem. Det positiva är att jag efter en tupplur orkade läsa lite sent på eftermiddagen. Vilket såklart för mig vidare till Mias helgfråga. 

Vad läser du nu?
Bonusfråga: Berätta något du tror vi inte vet om dig?

Ni som följer mig på instagram vet säkert redan, eftersom jag är rätt bra på att lägga ut vad jag läser för tillfället där. Jag bestämde mig förra helgen för att äntligen ta mig vidare i Throne of Glass-serien och läser därför tredje delen Heir of Fire. Det går segt för boken har en otroligt lång startsträcka, vilket jag innerligt hoppas att det är så det inte är så här hela boken kommer vara. 200 sidor in är jag i alla fall och ska faktiskt gå och lägga mig så snart det här är skrivet. Förhoppningsvis kommer jag lite längre innan jag somnar för kvällen. 

Något som ni inte vet om mig är nog mycket då jag sällan är så personlig här. Men jag spelar piano hyfsat, eller rätt bra beroende på vad man jämför med såklart (så länge jag har noter), vilket väl inte är så konstigt då jag tog lektioner från typ 7-18 års ålder med något uppehåll på ett år eller två. I mitt hem finns därför ett riktigt piano och jag inser nu att det var alldeles för länge sedan jag spelade sist. Kanske ska sätta mig en stund i helgen. 

7 kommentarer:

 1. Spelade piano i musikskolan när jag var yngre, men har nog tyvärr glömt det mesta.

  SvaraRadera
 2. Lärde mig spela piano när jag var liten och vi spelade ofta både fyr- och sexhändigt hemma :) Aldrig något avancerat, men det var kul.

  SvaraRadera
 3. Jag plonkade på piano i ett eller två år också. Fast det var nog inte min grej.

  SvaraRadera
 4. spela mer, vi har piano, mest saxofoner

  SvaraRadera
 5. Vad kul att kunna spela piano. Throne of Glass ska läsas när tid och inspirationen finns.

  SvaraRadera
 6. Piano måste vara roligt att kunna spela. Orgel är nog det närmsta jag kommit vad gäller den sortens instrument. ;)

  SvaraRadera
 7. De serien gillade jag men har inte kommit lika långt som du.

  SvaraRadera