söndag 5 juli 2020

Just nu i juli

Ny månad och återigen dags att göra en nutidsuppdatering via Kulturkollos initiativ "Just nu". 

Just nu läser jag som vanligt flera böcker samtidigt. King of Scars av Leigh Bardugo och Ganska nära sanningen av Anna Ahlund är min fysiska läsning just nu. Som e-bok kommer jag ikväll påbörja Nästa! av Nina Lykke när det är dags att natta barnet. 
Just nu tittar jag på SKAM. Flera år efter alla andra. Jag blev besatt och har sett 3 säsonger på 5 dagar. Nu tror jag nästan jag måste pausa lite innan jag ger mig på sista säsongen. 
Just nu lyssnar jag på ljudbok mest. För närvarande My Lady Jane av en författartrio. Lyssnar även lite på musik igen då jag skaffade spotifyabonnemang. Där är jag så hopplös att jag lyssnar på samma musik jag lyssnat på i tio år. Så dålig på att hitta nytt. 
Just nu längtar jag efter att semesterkänslan ska infinna sig. Precis gått på tre veckors semester och det tar alltid några dagar att komma ner i varv och förstå att jag är ledig. 

4 kommentarer:

 1. Hoppas du får en fin semester! :) Mina tre veckor är över och jag börjar jobba i morgon igen, kommer vara helt slut första veckan känns det som :p

  SvaraRadera
 2. Gillade Ganska nära sanningen! Önskar dig en riktigt trevlig semester med mycket lästid!

  SvaraRadera
 3. Å, hur är My Lady Jane? Jag vill jättegärna läsa boken, verkar vara ett så himla roligt koncept.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är rolig och lättsam. Jag har lite svårt för engelska ljudböcker för de ska alltid agera så mycket i sin uppläsning. Så tror jag hade uppskattat den mer om jag läste den själv.

   Radera