måndag 17 augusti 2020

Litterära tankar #1

Första inlägget kommer här! Jag har debatterat för mig själv de senaste dagarna hur jag ska märka upp de olika inläggen. Vecka, datum eller bara nummer? Snacka om att göra det svårare för mig själv än det borde vara. Nu har jag bestämt mig så nu försöker vi köra igång. 

Förra veckans absoluta höjdpunkt var träffen med min bokklubb i lördags. Älskar min bokklubb! Älskar att prata böcker! Även om det ibland blir mer prat om annat än böcker på våra träffar. Svårt att förstå att jag inte kände en enda av dem för tre år sedan.

Den gångna veckans läsning har varit som en berg-och-dal-bana nästan. Det känns som att jag inte läst något alls, men nu när jag tänker efter har jag läst 1 ½ bok. Tror det är för att jag segar mig igenom den första halvan av nästan alla böcker, för att sedan sluka slutet på en kväll. Av någon anledning går min läsning snabbare när det närmar sig slutet. Det är som att jag får en extra växel när jag vet att boken snart är slut.

Jag har sett att folk har börjat peppa över höstens utgivning men jag känner mig konstigt nog inte sugen alls. Jag tror det beror på att jag har så himla mycket jag vill läsa, helst igår. Böcker som varit hypade ett tag och som jag inte hunnit ta tag i. Känner jag mig själv rätt kommer jag väl dock bli sugen på några av dem när åsikterna börjar fladdra förbi i flödet.

3 kommentarer:

 1. Hej gullis, nu får vi se om det blir en nischad blogg för mig, eller bara gamla vanliga jag. Du är så duktig med din läsning och jag följer med på instagram även i den här bloggsega tiden.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker litterära tankar är en perfekt inläggsserie, egentligen roligare än att bara läsa recensioner.

  Bokklubbar är bra uppfinningar även om jag kämpar att komma igång med nästa bokklubbsbok. Den har legat och tittat på mig i månader nu utan att locka alls... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul att du tycker det! :)

   Vilken bok är det som du drar dig från att börja på?

   Radera