torsdag 18 juli 2019

Helgfrågan vecka 29


Det var länge sedan jag deltog i Helgfrågan nu. Men ikväll sitter jag här helt själv och funderar på vad jag ska göra med timmarna som är kvar till läggdags. Sambon är iväg med kompisar, bebisen somnade för 20 minuter sedan och jag har nu diskat, kokat te och plockat fram glassen. Frågan är: ska jag läsa eller ska jag titta på bokvideos på youtube? Först ska jag i alla fall svara på Mias frågor.

Vad läser du nu?
Vad hittar ni på, semester eller ej?

Sedan igår läser jag Britt-Marie var här av Fredrik Backman. Den är lättläst men jag är inte såld på Backman överlag och jag känner att boken har lite för mycket likheter med En man som heter Ove. Därför tycker jag bara att den är sådär faktiskt. 

Lyssnar gör jag på Carry On av Rainbow Rowell. Jag har läst den förut och tyckte då bara den var okej. Men sedan dess är det så många som älskat den och Eli läser och skriver recenserade den nyligen med väldigt positiva ord och sa att ljudboken var väldigt bra. Blev därför nyfiken och jag kan snart fyra timmar in säga att det är en väldigt bra inläsning. 

Vad jag hittar på exakt i detta nu har jag ju redan berättat. Men överlag så händer det inte så jättemycket faktiskt. Mer än ledighetslunk och dagar som flyter på. Men nästa vecka ska vi åka hem till Falun, som jag säger fastän det i augusti är 7 år sedan jag flyttade därifrån och det egentligen inte längre känns som hemma. 

7 kommentarer:

 1. bra att byta miljö på semestern. har ännu inte läst något av Rainbow Rowell

  SvaraRadera
 2. Jag måste ta mig i kragen och läsa något av Backman.

  SvaraRadera
 3. Britt-Marie var här finns oläst i min bokhylla.

  SvaraRadera
 4. Nej, hemstaden slutar förr eller senare att kännas som hemma

  SvaraRadera
 5. Ibland är det så att man ska vara på ett visst humör för en viss bok, så jag kan börja läsa sånt jag lagt undan igen vid senare tillfällen.

  SvaraRadera
 6. Inte läst om Britt-Marie och Ove, inte heller så prioriterat. ;)

  SvaraRadera