fredag 20 januari 2017

Helgfrågan 19-22 januari

Vi är många som saknar jerkan. Den där riktigt helgkänslan tycker jag infann sig extra bra med en boklig fråga att svara på. Så det är väldigt roligt att Mia nu har dragit igång något liknande som hon kallar Helgfrågan. Självklart tänker jag haka på den så länge. Första frågan från Mia lyder som följer:

Vad ska ni göra i helgen? Hur ser läsplanerna ut för helgen?

Den här helgen är det inte mycket roligare saker än jobb som gäller för mig. Jobbar både lördag och söndag och vet med mig att jag kommer vara så trött att det inte kommer bli mycket mer gjort. Jag hoppas att jag i alla fall orkar yoga en sväng båda dagarna då jag försöker mig på 31 days of yoga hos Yoga with Adriene. (Ligger efter pga en veckas förkylning men känner ingen stress så länge jag får alla dagar gjorda.)

Läsplanerna är faktiskt inte riktigt satta än. Jag läste ut en bok igår kväll och har inte hunnit välja någon ny. Men det blir ju roligare inlägg om jag vet det, så häng kvar ska jag gå till hyllan och välja. 
Okej, det blir fortsättningen på det jag läste ut igår. Så i helgen ska jag läsa Man bör förlåta, bok 2 av Joe Abercrombie. Lyssnar även på del 5 i serien om Ruth Galloway av Elly Griffiths så lär nog bli lite lyssnat också hoppas jag. De är väldigt lättlyssnade så när jag väl börjar har jag svårt att stänga av. 

Det var min helg det.  


13 kommentarer:

 1. Jobbar också i helgen :) Hoppas du får en bra helg!

  SvaraRadera
 2. intressant med yogan. känner inte till boken. trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Elly Griffiths går alltid hem :)

  SvaraRadera
 4. Ha en trevlig jobbhelg! Boken är ny för mig.

  SvaraRadera
 5. Elly Griffiths böcker är så bra, me like

  SvaraRadera
 6. Yogan låter spännande. Hoppas jobbhelgen blir bra.

  SvaraRadera
 7. Har funnit stort nöje i Griffiths böcker. Jobba helg har jag väldigt tudelad upplevelse av, förr trevligt och lagom med jobb, för att sedan successivt bara bli alltmer stressigt och tungt. Man undrar hur länge den utvecklingen kan fortgå. Hoppas i varje fall att du får en bra jobbhelg. :)

  SvaraRadera
 8. Jobba helg kan vara nog så tråkigt. Yoga låter så intressant, skulle vilja prova på det faktiskt. Boken känner jag inte till men Elly Griffiths böcker är favoriter hos mig =)

  SvaraRadera
 9. Jag gillade faktiskt Abercrombie! Provade yoga i måndags, och min kropp klarade inte av det pga mina smärtor. Men nästa vecka ska jag prova en annan sort.

  SvaraRadera
 10. Hopplöst med träning den här perioden när man så lätt blir förkyld och kommer av sig. Själv skulle jag ha tränat i går, men skippade pga ont i halsen. Ingen idé att stressa upp sig för det :)

  SvaraRadera
 11. Låter spännande med yogan. Men hoppas du hann med lite av den läsning du ville göra också trots jobb :)

  SvaraRadera
 12. Åh vad roligt med yoga, det är någonting jag har velat pröva på! :)

  SvaraRadera