tisdag 17 januari 2017

Planerad läsning v.3

Som vanligt springer dagarna iväg. Jag tänkte skriva ett inlägg med vad jag läser i veckan redan i måndags morse. Nu är det tisdag kväll och äntligen kommer jag mig för att få ihop något. Ett inlägg i veckan håller ju inte riktigt. Börjar bli lite tröttsamt för mig att skylla på stress, trötthet och sjukdom. Men det är tyvärr så verkligheten ser ut och såklart påverkar det läsningen. Så glad att jag inte satte något högt läsmål så jag i alla fall slipper känna stressen över det.

Den här veckan läser jag i alla fall Man bör förlåta, bok 1 av Joe Abercrombie. Det är inte jättemycket kvar och jag är lite i valet och kvalet över vad jag ska gå vidare till. Antingen påbörjar jag bok 2 på en gång medan storyn fortfarande är färsk i minnet. Eller så väljer jag något helt annat. Är sugen på något mer lättläst och har ju You're the one that I don't want som jag aldrig kom mig för att läsa under december.

Som vanligt har jag en ljudbok på gång också. Är inne på femte delen i serien om Ruth Galloway - En orolig grav. Har just börjat så den lär nog räcka hela veckan. Även om jag lyssnade klart på hela fjärde boken under två dagar förra veckan.

1 kommentar: