tisdag 14 mars 2017

Top Ten Tuesday: My Spring TBR

Jag brukar inte haka på Top Ten Tuesday så ofta. Glömmer liksom bort att den finns. Men den här veckan är temat Top Ten Books On My Spring TBR. Av en händelse kommer det sig att de hade precis samma tema för ett år sedan. 15 mars 2016 skrev jag det här inlägget. Så här i efterhand kan jag konstatera att lite mer än hälften av de böckerna faktiskt blev lästa. Rätt okej ändå. Så varför inte göra en ny lista för årets vårläsning!

1. Det nionde brevet - Catrin Ormestad
Kulturkollos bokklubbsbok för tillfället och jag hade turen att få ett av de exemplar de gav ut. Så måste självklart vara med! Därför står den näst på tur att läsas.

2. The Invasion of the Tearling - Erika Johansen
3. The Fate of the Tearling - Erika Johansen
Omläsningen av första boken är klar vilken dag som helst. Sedan blir det omläsning av bok två medan jag väntar på tredje och sista boken jag har reserverad på bibblan. Ser fram emot att läsa klart den här grymma fantasyserien. 

4. Om du vågar - Megan Abbot
Bokcirkelbok hos en annan bokklubb jag är med i. Så även den är lite prioriterad.

5. Windwitch - Susan Dennard
Fick mejl idag om att jag kan hämta den på bibblan. Så lär ju läsa den inom närmaste månaden också. Uppföljare till Truthwitch som jag läste förra året (recension här)

6. The Dragon Reborn - Robert Jordan
Hade den här boken på min lista förra året. Den är fortfarande kvar. Plus att jag tagit med den i min 3 x 3-utmaning. Inte en enda bok är läst där och känner att jag kanske tagit mig vatten över huvudet.

7. Dödssynden -Harper Lee
Lite som ovan. Borde verkligen börja läsa böckerna från den utmaningen! 

8. Kraften - Siri Pettersen
Med i utmaningen den här med. Avslutande delen till serien om Korpringarna som jag älskar! Tänker mig att jag vill läsa den här ute på altanen i vårsolen när den börjar värma. Så härligt.

9. Tio över ett - Ann-Helén Laestadius
Känner att den här våren börjar bli mastig så behöver något mer lättläst till slutet. Den här har jag börjat lite på redan. En ungdomsbok om Maja som bor i Kiruna och är livrädd för sprängningarna nere i gruvan och den planerade flytten av staden.

10. Jorden vaknar - Madeleine Bäck
Har så många böcker jag köar på på bibblan. Först i kön och bara väntar på att biblioteket ska få in boken verkar det som. Det här är en av dem och eftersom den precis kom ut hoppas jag på att få läsa den snart. Fasar för det lika mycket som jag ser fram emot det!

Jaha, det var min läsvår det. Börjar undra när jag ska ha tid för jobb och renovering med den här listan? Men våren håller väl på minst till juni va? Misstänker att listan kommer få spilla över i sommaren också. Men när jag tittar på min lista blir jag i alla fall sjukt peppad på att läsa. Det är bra. 

2 kommentarer: