onsdag 3 maj 2017

Aprilläsning

Nu är det vår på riktigt! Skiftet mellan april och maj tycker jag alltid är något av det bästa för då känns det verkligen att nu är snart sommaren här. Extra mycket i år när april inte direkt bjudit på det vårväder vi kanske är vana vid.

Min läsning har varit lite åtsidosatt. Det hinns inte riktigt med (renoveringskaos som jag ska sluta nämna, men just nu har vi ett provisoriskt kök bestående av en kokplatta i vardagsrummet) även om läslusten finns där. Men lite läst blev det i alla fall.

Antal lästa böcker: 4
Om du vågar - Megan Abbott
De utstötta (Ruth Galloway #6) - Elly Griffiths (Ljudbok)
By Your Side - Kasie West (Ljudbok)
Windwitch (The Witchlands #2) - Susan Dennard


Månadens höjdpunkt: Windwitch. Bra fantasy. Kan liksom inte bli bättre. 

Månadens besvikelse: Om du vågar. Fast den var bra men ändå inte. Jag var inte riktigt säker medan jag läste den men bestämde mig sedan för att jag inte gillade den. 

Summering: Helt okej månad, även om jag inte recenserat en enda bok än så länge. Ingen av mina egna böcker är lästa. Och med tanke på hur många bibbloböcker jag har hemma nu lär det väl inte ske under maj heller. Skärpning! Det var även min födelsedag i söndags och jag kunde inte låta bli att klicka lite på köpknappen på vissa sidor. Så blir en liten födelsedags-book haul när de behagar anlända. 

3 kommentarer:

 1. Har varit nyfiken på Om du vågar ganska länge men blir aldrig att jag kommer till skott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är läsvärd även om jag bestämde mig för att jag inte gillade den. Man sugs in i berättelsen och sedan är den typ omöjlig att lägga ifrån sig. Så läs den!

   Radera
 2. Oj va kul med födelsedag, önskar man fyllde två gånger om året.

  SvaraRadera