fredag 26 maj 2017

Helgfrågan vecka 21

Internet kom tillbaka redan samma dag igen. Det gillar vi och firar med att svara på helgfrågan.

Hur ser din bokönskelista ut?


Den är alltid miltals lång när jag inte ska eller får köpa böcker. När jag väl tänker att jag kan få köpa mig någon bok så kommer jag sällan på vilken jag egentligen vill ha. Tänker alltid att jag lika gärna kan låna den på bibblan först för att se om den är bra. Men det finns några jag verkligen vill läsa och nog gärna äga också. 

Eldmärkt av Sabaa Tahir har jag sett fram emot att läsa sedan den kom ut på engelska för jag gillade verkligen första delen. Än så länge har det inte blivit av. Och skulle gärna ha båda delarna på svenska då jag tycker omslagen är så sjukt snygga! 


Tre saker jag inte vet om dig av Julie Buxbaum ska vara svinbra. Jag vill sjukt gärna läsa. Och precis som ovan så är det svenska omslaget så mycket snyggare och då väljer jag hellre den översatta utgåvan. Omslag är så viktigt för mig om ni inte förstått det. 


Den som stannar, den som går av Elena Ferrante. Jag köpte de första två delarna på bokrean och har inte läst dem än men vill ändå ha tredje delen. Hoppas såklart att jag kommer gilla dem. Ett litet liv av Hanya Yanagihara blev jag väldigt sugen på efter att ha hört Karin och Peppe i Mellan raderna prata om den. Nu ska även En förbannad podd ha en read-a-long på den i sommar och jag vill verkligen läsa den med dem. 


Nu tänker jag att jag har bevisat det jag sa ovan. Jag köpte ju nyss en del böcker när det var min födelsedag och får således inte köpa några nya redan. Därför skulle jag nog kunna fortsätta den här listan länge till. Men nu är det slut med önskningar för idag. 9 kommentarer:

 1. Jag tror jag skulle bli förvirrad och känna mig lite tom om min bokönskelista någon gång råkade bli tom. Vilket för övrigt inte är speciellt sannolikt.

  SvaraRadera
 2. Jag tror aldrig min lista kommer bli tom, det kommer ut för många intressanta böcker varje år!! :)

  SvaraRadera
 3. Ett litet liv köpte en arbetskamrat nyligen, och pratade om den. Så nu är jag nyfiken...

  SvaraRadera
 4. Det var väl en fin önskelista.

  SvaraRadera
 5. Jag gillar också läckra omslag.

  SvaraRadera
 6. Det kan ju vara lite svårt att verkligen välja förstås, när man väl handlar.

  SvaraRadera
 7. En liten nätt och fin önskelista. :)

  SvaraRadera
 8. gillar också fina omslag. ska läsa Ett litet liv ganska snart

  SvaraRadera
 9. Mitt nät strular idag så nu kanske inlägget kommer sju gånger. Jag ä sugen på Ett litet liv.

  SvaraRadera