tisdag 25 juli 2017

Book Haul - orsakad av impulsproblem

Min läsning går rätt sakta för tillfället. Men vad som går betydligt bättre är att köpa nya böcker. Jag tänkte därför att vi skulle ta och titta på vad jag köpt på sistone. Det är inte så många böcker, vilket är tur eftersom jag ska minska min TBR det här året. (Hittills misstänker jag dock starkt att den snarare ökat.)

Nyss var det semester och när jag var upp till Falun spontanköpte jag en älskad bok som precis kommit ut i en ny, ursnygg pocketutgåva. Blonde av Jocye Carol Oates. 


Sedan fick jag lite svårt att hantera mina impulser häromkvällen och klickade hem en hel hög böcker från Cdon/Adlibris. Det som egentligen satte igång det hela var att jag verkligen ville läsa Ingenting och Allting av Nicola Yoon. Jag läste ju hennes andra bok, Idag är allt, för ett par veckor sedan och gillade den så himla mycket. Och när omslagen visade sig matcha så där fint så gick det inte att låta bli. 


Sedan var det kampanj på engelska pocket. Jag har länge velat läsa Sarah J. Maas nyare serie så jag passade på att köpa alla på en gång. A Court of Thorns and Roses, A Court of Mist and Fury och A Court of Wings and Ruin. Hoppas de är bra nu. Och eftersom dealen var i jämna par var jag tvungen att välja ytterligare en. Valet föll på The Essex Serpent av Sarah Perry. Främst för att den är så sjukt snygg!! Men även för att den verkade bra när jag läste om den. 


Så, det var allt. Nu är jag så himla sugen på att sätta mig ner och börja på alla böcker samtidigt. Men nej, det går inte. För det första ska jag åka till jobbet om 15 minuter och för det andra ska jag nog ändå avsluta de böcker jag redan ha påbörjade först. 

3 kommentarer:

  1. Blonde vill jag verkligen läsa snart! Köpte den inbunden på bokrean någon gång :)

    SvaraRadera
  2. Någon gång ska jag också läsa Blonde men den är ju så förtvivlat tjock...

    SvaraRadera
  3. Ah, Blonde! Så bra. Så tragisk.

    SvaraRadera