söndag 16 juli 2017

Tankar en söndag, vecka 28

Det är söndagkväll och min veckolånga semester är nu över. Nu ska jag jobba fyra veckor innan jag sedan får ytterligare två veckors semester. Jag längtar. En vecka är alldeles för lite. Ledigheten hinner ju knappt börja innan den slutat. Jag tänkte egentligen bara titta in för att ge er lite söndagstankar innan den här veckan får ta slut.

--> Ljudböcker är så sjukt bra! Idag körde jag den lägsta sträckan jag någonsin gjort med bil helt själv: 56 mil. Det gick alldeles utmärkt och med ljudbok i öronen gick tiden relativt fort.

-->  Sista timmen började jag en omläsning av Askfödd av Sabaa Tahir. Tyckte nästan det var lite synd att vara framme sen. Jag fastnar lika lätt i boken som jag gjorde när jag läste den förra gången. Ser fram emot att läsa fortsättningen sedan.

--> Inte helt oväntat blev det inte mycket läsning under min minisemester. Men nu ikväll har jag läst flera sidor i Ett litet liv. Boken är så himla bra men jag förstår vad folk menar med att den gör ont att läsa.

--> Även om jag bara varit ledig en vecka är jag nu full med lust att skaffa mig "nya, bättre vanor". Jag tänker saker som laga riktig mat, gå och lägga mig i tid och läsa istället för att titta på serier på kvällarna. Det lär säkert hålla i sig i max 2 dagar. Jag kan väl omöjligt vara ensam om att känna för sådana omstarter efter ledigheter?

2 kommentarer:

  1. Jag känner ofta för såna omstarter men de brukar dala sen efter ett tag igen :p

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis likadant för mig. Det är det som är problemet ;)

      Radera