onsdag 9 augusti 2017

Läsplaner för augusti

Det är väldigt länge sedan jag gjorde en läsplanering för månaden och jag saknar det. Ett av mina absoluta favoritmoment när det kommer till läsningen är just att välja vilka böcker jag ska läsa. Därför tycker jag det är dags att återinföra en liten TBR-hög varje månad.

Om allt går enligt planen så är augusti månaden när jag äntligen får tillgång till mina egna böcker igen! De har legat nedpackade sedan i januari pga flytten och sedan brist på någonstans att ha dem. Men i vår evighetslånga renoveringssaga har turen äntligen kommit till vårt framtida bibliotek. Så om ett par veckor hoppas jag att det är dags att packa upp.

Men för tillfället får jag nöja mig med ett par biblioteksböcker och ett par som jag köpt på mig sedan januari. Jag saknar ju inte direkt böcker att läsa kan jag säga.


¤ Sanning och Skvaller påbörjade jag precis igår. Tror den kommer gå rasande fort att läsa.

¤ Min fantastiska väninna har jag varit nyfiken på så himla länge. Vill äntligen komma till skott och läsa den.

¤ Efter att ha läst Nicola Yoons andra bok, Idag är allt, så var jag tvungen att köpa Ingenting och Allting. Vill såklart läsa den asap också. 

¤ Ordbrodösen lovordades överallt i bokvärlden tidigare i år. Därför plockade jag den utan att tveka när jag såg den på bibblan. 

3 kommentarer:

 1. Ferrantes böcker är verkligen jättebra, så du har härlig läsning framför dig :)

  SvaraRadera
 2. Vill också börja med månadsplaneringar igen tror jag :) Ordbrodösen är verkligen bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det! Tycker det är intressant att göra dem för min egen skull. När jag kollar tillbaka och inser att böckerna faktiskt blev lästa. Eller att de inte blev det och att jag borde läsa ;)
   Ordbrodösen är nu mer än halvvägs läst och den är svår att lägga ifrån sig!

   Radera