måndag 28 augusti 2017

Planerad läsning v. 35


Tänkte att det är på sin plats för ett litet veckoplaneringsinlägg. Mest för att jag, tro det eller ej, har läst alla böcker som jag hade på min TBR för månaden och därmed läser något annat.

Jag påbörjade Eldmärkt av Sabaa Tahir för någon vecka sedan.Var så himla sugen på att läsa den men när jag väl började avtog suget lite. Tror det har en del att göra med att jag läser den på plattan och det blir lite krångligare i vissa avseenden. Den är till exempel inte så praktisk för utomhusläsning.

Jag har även börjat läsa Flugornas Herre. Den var ju med på min 3 x 3 utmaning som jag är med i det här året. Plockade ju så fint ut enbart böcker från min hylla. Sedan packade jag ner alla böcker och som bekant blev de inte uppackade förrän förra helgen. Så där har inget blivit läst. Nu ska det bli lite ändring på det i alla fall.

Idag damp det även ner så himla fin bokpost! Efterlängtad sådan som jag väntat spänt på. Den har troligtvis varit ute på lite villovägar om jag ska tolka stämplarna på paketet rätt. Lätt hänt med dagens postföretag vet vi ju som bekant. Så nu har jag även börjat på Saker ingen ser. Det gick liksom inte att låta bli!

Får se hur många av dessa som får följa med till septembers TBR. Ska finurla lite på den högen några dagar till och återkommer sedan. Halva nöjet är ju att planera sin läsning.

1 kommentar: