fredag 1 september 2017

Helgfrågan vecka 35

Helg och dags för helgfrågan inne hos Mia. Den här veckan tror jag vi inleder med bonusfrågan eftersom jag ändå brukar inleda dessa inlägg men en liten genomgång av helgen. Så, vad ska du göra i helgen?

Jag är ensam hemma den här helgen och får därför disponera min tid precis hur jag vill. Jag tänkte börja helgen med att gå och lägga mig nu och läsa Saker ingen ser tills ögonen faller ihop eller boken tar slut. I helgen hoppas jag att lusten att åka en sväng till stan och shoppa lite infinner sig, jag behöver nya kläder. Samt att jag får en impuls att städa, det hade behövts. Jag hoppas även att jag får tid till att se en film, sticka lite, läsa massa samt pyssla lite med min bullet journal. Sedan på söndag eftermiddag kommer sambon hem och på kvällen så börjar vår buggkurs för terminen.

Så huvudfrågan, hur går det med läsningen/bloggandet?

Läsningen går rätt bra tycker jag nog. Lite upp och ned som alltid, men ändå rätt stadigt. Bloggandet tycker jag även att jag hållit i en jämn takt ett tag nu. Är lite efter med recensioner som vanligt. Känner även att variationen kan vara lite dålig men hoppas som alltid att inspirationen till nya inlägg ska infinna sig. 

9 kommentarer:

 1. impuls för städning i trädgården få det bli här

  SvaraRadera
 2. Så skönt med egen tid. Skulle också behöva få lust att städa.

  SvaraRadera
 3. innehållsrik helg, verkar det som

  SvaraRadera
 4. Buggkurs låter kul. Jag har försökt lura iväg sambon på det, men han är svårflörtad.

  SvaraRadera
 5. Att sticka är ju bra avkoppling, fast själv är jag nog inne i en virknings-fas just nu. ;)

  SvaraRadera
 6. Vi hade kalas för vår äldsta dotter igår kväll = var helt enkelt tvungna att städa (underlättar ju dock dagens inför-städerskan-undanplockning). Shopping är för mig än värre än städning men måste snart bita i det sura äpplet även där.

  SvaraRadera
 7. Själv fick jag just för mig att sy något. Får se om jag får tid idag. Trevlig buggkurs.

  SvaraRadera
 8. Det låter som en skön helg. Städimpuls skulle jag behöva få lite oftare... Här ska det dammsugas i dag men det är ju så tråkigt.

  SvaraRadera
 9. Jag är sjukt efter med recensionerna.

  SvaraRadera