fredag 27 juli 2018

Läsupdate: Värmebölja och helgfrågan

Det är återigen fastställt att min hjärna inte riktigt fungerar när det är över 30 grader varmt. Jag har knappt läst något de senaste dagarna för jag kan helt enkelt inte koncentrera mig. Min TBR för juli var full av tjocka, härliga fantasyböcker och min ambition att plöja dessa var stor. Men verkligheten kommer bli en annan.

Igår försökte jag mig på att påbörja The Dragon Reborn som var tänkt att bli månadens hyllvärmare. Men jag gav upp efter 20 sidor, det gick helt enkelt inte. Istället blev det en lite lättsammare pocketbok från min förutbestämda hög. Så kan det gå.

Ljudböcker går däremot bra så jag får hoppas att jag kan ta mig igenom någon sådan om den här värmen kommer tillbaka. Nu ser det ju som tur är ut att bli liite svalare under nästa vecka i alla fall.

Veckans helgfråga passar ju ypperligt i det här inlägget så därför avslutar jag med att svara på den.

Vad läser du nu?

Den hyllvärmare det blev i slutändan är Julia av Anne Fortier. Så det är den jag primärt läser ur, även om jag har en del andra påbörjade jag pausade för att hinna med en hyllvärmare i juli med. 

Jag lyssnar däremot betydligt mer på Den lilla bokhandeln runt hörnet av Jenny Colgan. Har tagit mig igenom halva på en dag. 


6 kommentarer:

 1. Colgans böcker är trevliga!

  SvaraRadera
 2. Den lilla bokhandeln runt hörnet bara måste jag läsa!

  SvaraRadera
 3. Oj så många som läser Colgan och feelgood öht denna sommar! Värmen får verkligen hjärnan att fungera sämre, ett kort tag i AC-kylt rum så känns det normalt igen. ;)

  SvaraRadera
 4. Har inte läst någon av de du läser. Men Colgans böcker är väldigt poppis, feelgood kan ju många gånger vara lagom i sommarhettan. ;)

  SvaraRadera
 5. Nej den här värmen har gjort att böckerna blivit därefter

  SvaraRadera
 6. Colgans bok är underbar. Att jobba med böcker på det sättet. Vilken dröm för en bokälskare.

  SvaraRadera