fredag 11 mars 2016

Resfeber och bokpackning

Jag ska ut och åka med tåg, och lämna hemmet för en vecka. Den obligatoriska resfebern har infunnit sig som gör att jag helst skulle vilja gå till tågstationen nu på en gång, fast det är nästan tre timmar till tåget går. Fast jag har ju inte packat klart så jag håller mig i alla fall sysselsatt. Mitt största problem just nu är: Hur många böcker ska jag ta med mig?

Det är alltid samma dilemma när jag sak någonstans. Jag vill ju inte hamna i en sits där jag inte har en bok att läsa, så jag tar med mig en hög som ger god marginal och kommer sedan hem med alla utom en oläst. Oftast blir det ju inte så mycket lästid när man är borta. Men det känns bra att veta att de är med, för jag saknar mina bokhyllor när jag är borta.

Jag har i alla fall landat i 2 fysiska böcker (Nässlornas blomma som jag håller på med och en till jag ska välja alldeles strax) och så tar jag med mig iPaden där jag för tillfället har Northanger Abbey nedladdad och möjligheten att ladda ner otroligt många fler. Jag borde klara mig.

4 kommentarer:

 1. Alltid detta dilemmat med böcker, hahah! Jag tar nog alltid med mig för många men lär mig ändå inte av det, haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, lära sig gör man nog aldrig. Men tänker att för många ju är tusen gånger bättre än för få!

   Radera
 2. hihi! känner igen mig. gärna tre timmar i förväg (siffran är ungefärlig) och största packningsbekymret är vilka böcker som ska åka med. det får inte bli fel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt att det inte bara är jag!

   Radera