onsdag 30 mars 2016

Påsk-läsutmaningen dag 4-6 plus sammanfattning

Så var påsken till ända och därmed även min första läsutmaning. Jag insåg ju redan från början att min att läsa-hög var rätt väl tilltagen och det kan väl konstateras att jag inte ens hann så mycket jag hade hoppats på. Men som för så många andra innebar påsken även massa trevliga tillfällen för umgänge med nära och kära, så det gör inte så mycket att läsningen kom i andra hand.

Fjärde dagen läste jag inte många sidor och har inte riktigt koll på vilka så slår ihop det med dag fem, som var en bättre läsdag. Förutom 146 sidor i Uprooted läste jag även 42 sidor i Blod och Stjärnstoft som är en sån där bok som jag bara läser lite i då och då för att den ska bli utläst någon gång.

Sjätte dagen läst jag ut Uprooted och påbörjade på kvällskvisten Liv efter liv och kom 39 sidor. Insåg då att den var betydligt mer lättläst och hade jag velat ha ett högt sidantal skulle jag nog prioriterat annorlunda. Men jag är ändå nöjd för nu ska Uprooted tillbaks till bibblan med två dagars marginal till och med.

Så, dags för siffror:
Dag 1: 103 sidor
Dag 2: 0 sidor
Dag 3: 118 sidor
Dag 4+5: 188 sidor
Dag 6: 148 sidor
Totalt: 557 sidor

Böcker det lästes i under utmaningen: 
3 kommentarer:

 1. Bra jobbat. Blod & stjärnstoft har jag tänkt läsa ganska snart. Gillade verkligen första boken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar den andra boken med men har av någon anlededning inte lyckats komma in i den ordentligt. Och har ändå snart läst ut den.

   Radera
 2. Blod och stjärnstoft står i bokhyllan och väntar,

  SvaraRadera