lördag 14 maj 2016

Bokbloggsjerka 13-16 maj

Nu kommer veckans jerka som var väldigt klurig den här gången.

Av böckerna i din bokhyllan, vilken titel beskriver dig bäst?

Har tagit mig en ordentlig titt i bokhyllan och det är många titlar som skulle kunna beskriva en viss sorts människa, men som kanske inte passar in på mig. Däremot ger dem mig uppslag för andra karaktärer man skulle kunna skapa. Men nu var det mig det skulle handla om.


Jag bor tyvärr inte Tre trappor upp med hiss, men däremot tre trappor upp utan hiss. Bra för benmusklerna, speciellt dagar när man springer upp och ner till tvättstugan. 

Jag känner att Vilja växa är något som passar in på mig. Inte direkt på längden eller tvären, utan att växa som person. Lära sig nya saker och känna att man utvecklas oavsett vad det handlar om. Det är viktigt för mig. 

Trots att jag är en person som gillar väldigt mycket att vara själv så har jag även märkt att Tillsammans är man mindre ensam verkligen stämmer. Det betyder inte att man måste umgås med  någon hela tiden, långt ifrån. Men att känna att man har en del människor i sitt liv som är speciella för en. 

Den senaste veckans sommarvärme (som nu försvunnit igen) har gett mig en otrolig luft efter att ligga och läsa Kafka på stranden. Vilket känns konstigt för jag hatar att sola egentligen. 


9 kommentarer:

 1. Att vilja växa är en bra beskrivning! :)

  SvaraRadera
 2. Visst var det i princip omöjligt att hitta en enda bok som funkade!!!

  SvaraRadera
 3. Ligga på stranden behöver ju inte betyda att man solar, det finns ju parasoll :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du ju så rätt i faktiskt! Då är jag inte lika förvånad över suget längre ;)

   Radera
 4. En fin blandning av titlar.

  SvaraRadera