måndag 16 maj 2016

En ledig bokbytardag

Idag är det Stora bokbytardagen och som av en händelse har jag varit ledig idag. (Börjar nytt jobb imorgon och slutade på det gamla i fredags. Är lite nervös och förväntansfull så vi pratar om andra saker tycker jag.) Jag hade faktiskt helt glömt det här med bokbytardag idag och blev väldigt glad när det kom upp ett inlägg om det i flödet på Facebook igår kväll. Visste exakt vad jag skulle göra idag.

Så imorse, någon kvart efter 10.00, befann jag mig på vårt stadsbibliotek med ett par böcker jag inte riktigt gillar ur min egen bokhylla. Lyckades till min glädje hitta två stycken andra som jag hellre skulle äga. Nämligen dessa:

Dockskelettet är ju bara så ursnygg och jag kände att när chansen gavs måste jag äga den. Åsneprinsen har jag sett andra som läst och gillat och tänkte att den var värd en chans. Resonerade som så att jag hellre vill äga den än de böcker jag bytte bort i alla fall. 

Ledig dag innebar också att jag köpte med mig en sallad hem (som tyvärr var rätt smaklös, borde ha valt en smörgås) och åt glass till lunch-efterrätt. Sedan satte jag mig i soffan, mitt på blanka dagen, och tittade på en film! Det händer väldigt sällan att jag tar mig ork att se på film. Ofta blir det bara något avsnitt av någon serie medan jag lagar mat och äter. Roade mig under tiden med mitt korsstygnsbroderi. 


Jag har lite för många korsstygnsbroderier från en tid när jag gillade att handla sådana på tradera. Är ni intresserade kan ni se de andra här

Nu är det eftermiddag och jag tänkte försöka vara duktig och göra lite yoga. Det var bara si så där 3 månader sedan jag blev förkyld och skulle ta en paus till jag blev frisk och aldrig började, med den där 30 dagars-yoga grejen som alla gjorde, igen. Sen kanske jag ska försöka lyckas få till lite läsning. 


2 kommentarer:

 1. Ghaaa missade bokbytardagen. Måste komma ihåg den nästa år :) Dockskelettet vill jag verkligen ha också. Så underbar framsida :)
  Coolt med korsstygnsbroderi! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag missade den förra året. Men bättre lycka för dig nästa år! Blev så glad när jag hittade den boken :)

   Radera