måndag 9 maj 2016

Solen gör under för läsningen

Det kanske är för tidigt att ropa hej ännu, men banne mig om inte maj kommer bli en hejdundrande läsmånad. Den kommer i alla fall bli ihågkommen som "månaden när solen tittade fram". Vilket härligt väder vi haft de senaste dagarna! Jag har därför kunnat inviga balkongläsningen. Eftersom jag har morgonsol kräver den lediga mornar för att kunna genomföras. Men i helgen så han jag och denna goding med ett par stunder. Så härligt.

Och det härliga vädret gör ju att jag inte alls vill sitta inomhus och glo på en skärm. Sitta inomhus och glo i en bok går däremot alldeles utmärkt när jag tröttnar på solen. Därför blir det en hel del lästid nu. Sen kan ju den lättlästa boken göra en hel del också.

2 kommentarer:

  1. Åh vad härligt att det känns så. Tycker själv man får upp sin läslust väldigt mycket när solen skiner så mycket, tyvärr känns det som om jag inte alls hinner läsa mycket just nu. Men jag har också i alla fall invigt balkongen!

    SvaraRadera
  2. Nice att det blir sån bra läsmånad. :) jag ser fram emot att sitta ute i skuggan under något träd i värmen och läsa nu :) Älskar att det är som sommar nu :)

    SvaraRadera