fredag 9 juni 2017

Helgfrågan vecka 23

Okej, två helgfrågeinlägg på rad. Det är på den nivån min blogg ligger just nu. Men jag tänkte försöka få lite tid att skriva inlägg i helgen. Köksrenoveringen pågår fortfarande för fullt. Men sambon ska iväg på annat några timmar imorgon och jag hoppas jag ska hitta lugn nog att blogga lite då. 

Men helgfrågan går fort att svara på så det hinner jag allt. Den här veckan skriver Mia

Vad tycker du om överraskningsexemplar?
Jag tror jag hade älskat det. Såvida det inte är en bok jag verkligen inte vill ha. Men jag vet inte för jag har aldrig fått något. Aldrig fått ett recensionsexemplar överhuvudtaget. Jag förstår att jag nog måste fråga men har inte kommit mig för att försöka. Vet liksom inte riktigt hur jag ska göra. Så om någon har tips tas det tacksamt emot! 

Bonusfråga: Vilken är din bästa sommarlåt?
Vilken svår fråga. Gyllene Tider är ju alltid sommar för mig. Till exempel den här. I min hjärna verkar det lite härligt att ha varit tonåring på 80-talet. Men jag inser ju att det nog inte var mycket mer spännande än min egen tonårstid sisådär 15-20 år senare. 

8 kommentarer:

 1. Jag var tonåring på 80-talet och det var magiskt. Å andra sidan vet jag ju inte hur det är nu :)

  SvaraRadera
 2. Gyllene Tider är verkligen sommar!

  SvaraRadera
 3. När det kommer till rec-ex så har jag i alla fall skrivit ett vänligt mail till de förlag jag är intresserad av, specificerat vilken bok jag är intresserad av samt förklarat att jag kommer skriva om boken på min blogg. Efter det så har vissa förlag hört av sig om igen när nya böcker de tror jag är intresserad är på väg. Jag har än så länge inte fått något nej =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt tips. Jag skickade iväg ett par mejl igår om böcker jag varit väldigt sugen på länge så får vi se :)

   Radera
 4. Dröjde ett tag innan första erbjudandet om recex dök upp. Överraskningsex har jag dock bara fått ett via posten alldeles nyligen. Bra med e-postadress eller kontaktformulär synlig på bloggen oxå, tror jag. :)

  SvaraRadera
 5. Jag har inte heller fått något recex men vet inte om jag känner för att fråga efter det heller. Jag tycker att det är så bra med bibliotek och det tar ingen plats i hyllan!

  SvaraRadera
 6. Jag började med att mejla. Förlagen har ofta info på sina hemsidor. Ibland svarar de nej, ibland ja, ibland så vill de ha information om bloggen först. Det var nog så det började för mig, att jag själv bad om recensionsex. Sen sprids det på något sätt...

  SvaraRadera
 7. Gyllene tider har många bra sommarlåtar.

  SvaraRadera