tisdag 20 juni 2017

Midsommarutmaningen 2017


I sista stund kommer här mitt inlägg för Mias Midsommarutmaning. Jag har gått och finurlat på vilka böcker jag vill läsa i helgen så länge att nu måste jag bestämma mig om jag vill vara med. Och det vill jag såklart! Även om det är osäkert hur mycket tid det finns över till läsning. Men lyssning brukar ju också vara okej och det kanske gör att jag hinner mer lite om jag har tur.

Reglerna är som vanligt enkla. Läs så mycket du kan under en viss period. I det här fallet torsdagen 22 juni till söndagen 25 juni kl: 23.55.

Det här är vad jag tänker mig att jag ska läsa ur i helgen. Just nu läser jag En gud i spillror. Kan vara mycket möjligt att de sista sidorna avslutas under utmaningens början. Ett litet liv ska påbörjas i helgen men ej avslutas då jag ska läsa den i en read-a-long.


Sedan kommer jag även att lyssna på lite ljudböcker. Håller just nu på med Farfar var rasbiolog. Om den inte är klar kommer jag självklart lyssna klart på den. Sedan tänkte jag nog lyssna på Störst av allt.


11 kommentarer:

 1. Men visst är det kul att finurla på vilka böcker man ska välja? En del av nöjet med utmaningen! Lycka till med läsandet och lyssnandet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det verkligen! Egentligen är det nog den delen jag gillar bäst ;)

   Radera
 2. Ska du också vara med i En förbannad podds readalong? Jag också :)

  SvaraRadera
 3. Det där ser ut som en trevlig hög.

  SvaraRadera
 4. Hur är Farfar var rasbiolog? Jag har läst Fallna kvinnor så är nyfiken på den här också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men jag gillar den. Fallna kvinnor har jag lagt i bokhyllan så tänker lyssna på den också så småningom :) Var den bra?

   Radera
 5. Farfar var rasbiolog är jag lite nyfiken på.

  SvaraRadera
 6. Det ser ut som trevlig läsning :)

  SvaraRadera
 7. Ett litet liv vill jag gärna läsa.

  SvaraRadera