torsdag 17 maj 2018

Helgfrågan vecka 20


Den här helgen är efterlängtad trots att jag jobbar. Konstigt kan tyckas. Men ni vet det där himla licensieringsprovet på jobbet jag tjatat om ett tag nu, och ägnat vad nästan känns som varje vaken minut den senaste veckan åt att plugga inför? Jag skrev det igår och klarade det! Så nu kan jag äntligen slappna av och ägna mig åt läsning igen. Även om jag just idag känner mig som en urvriden disktrasa. Men tänker att orken nog kommer tillbaka när jag fått återhämta mig lite. Imorgon är jag i alla fall ledig och tänker mig att jag ska läsa massor, bara för att det är kul. Om jag orkar vill säga.

Som vanligt inleder vi däremot helgen med Mias helgfråga. Den här veckan lyder den så här:

Hur länge har du haft bloggen?
Bonusfråga:
Vad gillar du det vackra vädret?

Hur länge jag haft den här bloggen är svårt att säga. För jag startade den i ett misslyckat försök för några år sedan och bloggade bara då i några månader. Sedan gjorde jag uppehåll något år innan jag började igen för ungefär två år sedan. Närmare bestämt 2016-03-04 enligt arkivet. Fast bloggat har jag gjort mycket längre, bara inte om böcker. 

Angående vädret är jag väldigt glad åt värmen, även fast jag tål den dåligt. Rödhårig som jag är behöver jag nästan bara titta på solen innan jag har bränt mig, haha. Ärligt talat, och det vågar jag knappt säga, så längtar jag faktiskt efter lite regn nu. Det är så himla kvavt och inte annat vår gräsmatta känner sig i behov av ett uppfriskande sommarregn. 

Trevlig helg på er!

18 kommentarer:

 1. jo, jag har bloggat om trädgård tidigare, och om jul ❤️

  SvaraRadera
 2. Jag bloggade inte lika flitigt förr men nu så..Det är riktigt kul

  SvaraRadera
 3. Jag började med hemsida innan jag började blogga för länge sedan.

  SvaraRadera
 4. vi har haft ett kraftigt åskväder här idag med åtföljande 15 mm åskregn. det behövdes verkligen. jag tyckte att det började dofta hö om gräsmattan

  SvaraRadera
 5. Det är inte kul att bränna sig så när det är alltför soligt så håller jag mig inomhus.

  SvaraRadera
 6. Jag skulle heller inte säga nej tack till en regnig dag eller två.

  SvaraRadera
 7. Det regnade en stund i dag, grå himmel hela dagen nästan! Om bloggande: jag fortsätter att köra "gott-och-blandat"-principen, alltså inte bara böcker, gillar variation.

  SvaraRadera
 8. Regn behöver nog både naturen och vi människor. Bokbloggandet är kul!

  SvaraRadera
 9. Det måste regna ibland under sommaren, annars blir det för torrt. Gärna solsken på dagen och några regnnätter ibland om jag får välja ;)

  SvaraRadera
 10. Tål inte heller värmen sådär jättebra, men hoppas ändå på en solig sommar i år då det regnade så mycket förra året.

  SvaraRadera
 11. Då började vi blogga om böcker ungeför samtidigt, jag bloggade också om annat innan, men har gått över mer till böcker nu, även om min blogg inte är en renodlad bokblogg. Jag vill också ha regn, för växternas skull. Själv älskar jag värme och avskyr att frysa, så jag njuter nu när det är sommarvärme. Krass som jag är så räknar jag med att det mulet resten av sommaren ;)

  SvaraRadera
 12. Jo, lite väl torrt i marken börjar det bli. Kan tänka det är bra med ett regn även för allergiker, mycket pollen i luften nu, blir gult stoftlager av frömjöl ute överallt.

  SvaraRadera
 13. Så skönt att du slipper ha provet hängande över dig, du får fira ordentligt i helgen! :)

  SvaraRadera
 14. Grattis till att ha klarat provet!

  SvaraRadera
 15. Grattis till provet. Alltid kul att klara sig och känna sig nöjd :). Jag har bara bloggat på min blogg om mycket.

  SvaraRadera
 16. Får gärna komma lite regn, det friskar upp. Lagom av både regn och sol tycker jag är bäst :)

  SvaraRadera