torsdag 5 juli 2018

Helgfrågan vecka 27

Nedräkningen mot semestern går sakta framåt. Imorgon är det fredag igen och det innebär att det är en vecka mindre kvar att jobba. Eftersom det är sommar går helgfrågan kommer helgfrågan ha en stående sommarfråga. Väldigt enkelt och det är en fråga jag gillar då jag gärna läser sådana inlägg hos andra.

Vad läser du nu?
Bonusfråga: Har du något restips?

Jag har för tillfället tre böcker igång en ljudbok och två fysiska böcker. Lyssnar på The Universe is Expanding and So Am I, är ungefär halvvägs in i den. Sedan har jag precis påbörjat två böcker. Markus av Trolyrien påbörjade jag igår men har inte kommit mer än ett par kapitel in. Mitt hjärtas oro påbörjade jag idag på lunchen på jobbet och den var så lättläst att jag hann igenom 50 sidor. Vet ej vad jag tycker om någon av dem än. När det kommer till restips så är ju alltid Halland ett fint resmål. Men jag tänkte ge ett par tips från Dalarna där jag är uppvuxen. För gillar ni att besöka gamla kända personers bostäder så finns dels Carl Larsson-gården i Sundborn och Zorngården i Mora. Båda två är verkligen värda en utflykt, plus att båda samhällena är väldigt fina och typiska för Dalarna. 

12 kommentarer:

 1. Mitt hjärtas oro tyckte jag om. Ser fram mot nästa del i serien.

  SvaraRadera
 2. Har bara varit på Zorngården, fantastiskt fin + lärde oss massor under den guidade visningen.

  SvaraRadera
 3. Mitt hjärtas oro läste jag för en tid sedan. Trevlig läsning för stunden.

  SvaraRadera
 4. Mora är en fin stad, men det är ALLTID jättelång kö på E45 som går mellan stan och järnvägen. Tänk att det går att skapa en trafikinfarkt i en så liten stad ;)

  SvaraRadera
 5. von Sivers novell om hennes Farmor tyckte jag mycket om. Zorngården är mycket fin. Så även Larsson-gården.

  SvaraRadera
 6. Dalarna har jag inte besökt än får åtgärda detta någon gång.

  SvaraRadera
 7. I Dalarna har jag varit, men bara för att åka skidor och för en väldig massa år sedan.

  SvaraRadera
 8. Varit både på Carl Larsson-gården och Zorngården sommartid, men det var länge sedan nu. Känner inte till dina böcker.

  SvaraRadera
 9. Carl Larsson - gården skulle jag gärna besöka. resor i Sverige gillar jag på sommaren.
  har inte läst någon av dina böcker

  SvaraRadera