fredag 20 juli 2018

Helgfrågan vecka 29

Idag min vänner, idag får jag äntligen säga något jag längtat efter i hur många veckor som helst. Det är fredag och jag har SEMESTER! Känns än så länge lite ofattbart att jag inte behöver åka till jobbet på tre veckor. Som jag ska njuta.

Semestern firas in med att jag varit hemma tidigare i veckan för vad jag trodde var en förkylning men som det inte blev så mycket med. Huvudvärken är dock kvar och jag hoppas att den mer beror på brist på ledighet så att den försvinner. Mina hemmadagar gjorde mig lite rastlös och jag har därför en hel del påbörjade böcker. Eftersom de är helgfrågan idag är det dags att titta på vilka.

Vad läser du nu?

Jag läser tre böcker samtidigt faktiskt, eftersom jag inte kan välja vad jag helst vill läsa. Nämligen de här:


Det är en nominerad till årets bok, en ungdomsfantasy jag älskade som liten som jag ger en vuxen chans och ett recensionsex som jag ännu inte läst klart. Slalomläser i dem lite utifrån vad jag är sugen på för stunden. Lite optimistiskt hoppas jag i alla fall läsa klart två av dem i helgen. 


 Bonusfråga: Har du något resetips?
Det känns lite som att restipsen börjar sina. Men jag kan tipsa om att besöka Gränna. Jag har stannat till där tidigare år och det är väldigt mysigt med alla polkagrisfabriker och affärer. I år ska vi äntligen åka dit och besöka Andrémuseet har vi bestämt. Ser mycket fram emot det! Jag har velat åka dit sedan jag läsa Expeditionen nämligen. 

8 kommentarer:

 1. Gränna minns jag som trevligt, länge sen jag var där nu. 1793 har jag lyssnat på, läbbig men intressant. Ha en bra semester!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får en bra semester och huvudvärken går över!

  SvaraRadera
 3. jag får huvudvärk och mår illa av värmen. 1793 är jag sugen på att läsa

  SvaraRadera
 4. Gränna är ett utmärkt restips, så himla fint där. 1793 vill jag läsa.

  SvaraRadera
 5. Kanske man skulle läsa 1793, inte bestämt mig än. Men ju fler som hyllar ju mer nyfiken blir man. Gränna minns jag som ett fint ställe. :)

  SvaraRadera
 6. Gränna och Visingsö är något som man måste besöka samtidigt. Båda lika fina. 1793 ska jag läsa. Fasiken att jag har en sådan läshög.

  SvaraRadera