fredag 29 december 2017

Helgfrågan vecka 52


Så har vi kommit fram till årets sista helg. Det är helt galet att det redan är slut. Året har gått så fort, samtidigt som det har innehållit så mycket. Som vanligt. I årets sista helgfråga ber Mia oss sammanfatta det läsår som varit. Jag tänkte att jag skulle lägga upp något summerande inlägg i början på januari. För än så länge hoppas jag på att det kan bli någon mer bok avslutad 2017. Men en liten update i skrivande stund går ju alltid.

- Jag har läst 60 böcker hittills i år och har därför mer än väl klarat mitt Goodreadsmål på 52 böcker. Det var också den enda utmaningen jag avslutade. Faktum är att jag knappt minns vilka utmaningar jag bestämde mig för att vara med i.

- Jag har bloggat hyfsat kontinuerligt hela året och har fått ta emot ett par recensionsexemplar. Det känns helt otroligt faktiskt.

Mia undrar även över vilken som är den bästa boken vi fått i julklapp.

Det är enkelt då jag bara fick en enda. Jag kommer hem till jul av Joanna Bolouri. Den läste jag ut i mellandagarna och det var en lagom julig och mysig berättelse.


Nu ser jag fram emot ett nytt läsår. Jag håller som bäst på att fundera ut årets utmaningar. Den här gången ska jag försöka att inte glömma dem. 

6 kommentarer:

 1. ja, det är otroligt att ett år går så fort. jag har också bloggat hyfsat så en får vara nöjd

  SvaraRadera
 2. Den boken känner jag inte till. Lycka till med nya läsåret! :)

  SvaraRadera
 3. Det låter som ett lyckat bok- och bloggår. Ser ut att vara en mysig bok :)

  SvaraRadera
 4. Den vill jag ha men väntar till nästa jul

  SvaraRadera