tisdag 26 december 2017

Veckans topplista med böcker jag inte hunnit med

Det känns nästan lite konstigt att lägga upp en Veckans topplista så här mitt i julen. Men det är ju faktiskt tisdag idag trots allt. Årets sista lista har ett väldigt passande tema också, 5 böcker jag ville läsa men inte hann med under 2018. Den listan skulle ju kunna göras milslång, eftersom jag vill läsa alla böcker i min bokhylla. Men jag har några stycken som stått på listor jag gjort under året, och som jag haft alla intentioner att läsa. Men så blev det inte av. 

1. Dödssynden av Harper Lee
Den här tog jag med i en utmaning i början av året. Den där utmaningen har jag sedan länge gett upp. Jag vill ändå fortfarande väldigt gärna läsa boken! 

2. The Dragon Reborn av Robert Jordan
Jag har inte läst en enda del i The Wheel of Time det här året. Det måste jag verkligen göra nästa år för annars kommer jag aldrig ta mig igenom den. 

3. Lida av Stephen King
Min halloweenläsning som jag bara skrev upp och sedan var november över. Men det behöver ju inte vara höst för att man ska vilja läsa skräck. Så tänker mig till sommaren kanske när man kan vara ute i solen och läsa den. Lite mindre läskigt då i alla fall. 

4. Hennes nya namn av Elena Ferrante
Läste första delen i somras och den var så bra så jag ville fortsätta på nästa på en gång. Hur det gick vet ni ju. 

5. Jag lät dig gå av Clare Mackinstosh
Den här boken har jag varit sugen på sedan i höstas då jag läste om den. Har tänkt sedan dess att jag vill läsa den, och tänker det fortfarande. Jag ska läsa den. 10 kommentarer:

 1. Jag lät dig gå är den enda jag läst och den var bra.

  SvaraRadera
 2. Lida och Dödssynden vill jag också läsa :)

  SvaraRadera
 3. Lida har jag läst och Ferrante. de andra författarna känner jag i alla fall till

  SvaraRadera
 4. Jag lät dig gå och Lida är väldigt bra :)

  SvaraRadera
 5. Lida och Hennes nya namn har jag läst, båda är bra!

  SvaraRadera
 6. Jag lät dig gå hade jag också tänkt läsa men inte hunnit med..Lida har jag läst för länge sen, så minns inte alls vad jag tyckte.

  SvaraRadera
 7. Det kan nog vara bra att läsa skräck i solsken!

  SvaraRadera
 8. Jag lät dig gå är väldans bra :)

  SvaraRadera