måndag 25 december 2017

Mellandagsläsning och #läsitsnow17


God jul på er! 

Igår fanns det varken tid eller lust att titta in och säga hej. Första julen med mig och sambon som värdar avlöpte i rasande fart. Men det var bra och jag hoppas och tror att alla var nöjda med dagen. Vi var det i alla fall. Faktum är att vi faktiskt orkade med en halv julfilm i soffan när alla gått hem. Resten av den såg vi till frukost imorse. Mycket mysigt

Idag är det betydligt lugnare. Eftermiddagen har jag ägnat åt att läsa klart Lola and the Boy Next Door. Nu tänkte jag påbörja det som jag egentligen har tänkt att ha som mellandagsläsning. Jag deltar med andra ord för fullt i Nellys read-a-lot. En trevlig tradition, även om jag inte har några direkt mål med den i år. Mer än att läsa så mycket som jag tycker känns bra.

Vad jag tänker läsa ser ni här bredvid. Julboken fick jag av sambon som morgonklapp. Så den är rätt så självklar. Sedan tänkte jag äntligen ta och läsa Fejk. Eftersom jag jobbar vardagarna den här veckan räknar jag med att inte hinna så mycket mer.

2 kommentarer:

  1. Jobbar också från i morgon till fredag, lite avundsjuk på dom som har jullov :P

    SvaraRadera
  2. Jag jobbar ons-fre. Eller jobbar och jobbar - jobbar är ett relativt begrepp. Tänker göra sånt jag inte hann innan jul och i övrigt ta korta dagar ;)

    SvaraRadera