fredag 1 juni 2018

Helgfrågan vecka 22


Nu får vi in i den riktiga sommarmånaden, och det gör vi verkligen med solen i topp. Jag tycker det är härligt, samtidigt som jag tycker det är lite jobbigt faktiskt. Men försöker att inte klaga efter förra sommarens kylslag. Nu är det bara en arbetsdag mellan mig och helgen också. Så vi startar dagen med helgfrågan hos Mia.

Följer du någon annan blogg; icke bokblogg?
Jag följer massvis med bloggar och säkert hälften av dem är inte bokbloggar. Det skulle inte gå att lista alla här, men jag kan nämna några favoriter. Till exempel UnderbaraClara, Anna Ritar, Nevnarien och Julia aka Lorissa Lovebomb

När läser du helst, alltså vilken tid på dygnet?
Bäst läser jag nog på kvällen när jag lagt mig, under förutsättning att jag inte är för trött. Då är det inget annat som distraherar mig. Jag gillar även att läsa tidigt på morgonen en ledig dag. Vetskapen om att jag trots ett par timmars läsning kommer ha hela dagen framför mig är härlig. Annars kan jag lätt få lite dåligt samvete om jag sitter och läser massvis mitt på dagen då det är så mycket annat som jag kanske borde göra istället. 

8 kommentarer:

 1. Som tur är får jag aldrig dåligt samvete över just det. Jag kan ägna en hel dag åt att läsa eller skriva böcker och sedan vaknar jag upp ur min bubbla på eftermiddagen och undrar vad som hände :)

  SvaraRadera
 2. Ja usch du har rätt, massa andra sysslor blir verkligen lidande om man sätter sig att läsa på dagtid.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker om att läsa dagtid, lite dåligt samvete kan jag få ibland, men det som behöver göras brukar bli gjort förr eller senare och många gånger lyssnar jag på en ljudbok samtidigt som jag fixar grejer ;)

  SvaraRadera
 4. Jag läser nog helst på dagen, på kvällen är jag för trött.

  SvaraRadera
 5. Underbara Clara följer jag också. tänkte inte på det... läser gärna ute på dagen och i sängen om natten

  SvaraRadera
 6. Är dålig på att följa andra bloggar än bokbloggar, blir mer sporadiskt med sådana besök.

  SvaraRadera