fredag 22 juni 2018

Helgfrågan vecka 25Glad midsommar på er! Hoppas solen skiner lika mycket hos er som den gör här på västkusten. Fast enligt prognosen ska det komma moln och kanske till och med regn i eftermiddag så det verkar inte hålla i sig.

Även om det är högtidshelg är det ändå fredag och det innebär helgfrågan hos Mia. Idag med lite tips att roa sig med om det skulle bli lite skärmtid över i helgen.

Följer du någon Booktuber?

Jag följer en hel drös av dem, nästan uteslutande engelsktalande. Undantaget är de svenska bokbloggare jag läser som också vloggar. Jag tänkte tipsa om några favoriter som inte är så stora än, och kanske förhoppningsvis kan bli en ny favorit för dig. 

Emily läser just nu mycket fantasy och sciencefiction verkar det som, men har tittat på lite gamla videos och hon läser mycket annat också. Jag tycker hon gör lagom långa och intressanta videor. 

Nu har hon inte postat sedan i mars då hon är gravid och mår väldigt dåligt. Men jag hoppas hon kommer tillbaka och annars är hennes gamla videos också bra. Hon har en mycket diversifierad läsning vilket jag gillar. Det ger mig tips på böcker från andra delar i världen jag annars inte hört talas om. 

Merphy gör mycket readingvlogs som inte är så långa, vilket jag gillar för då hinner jag en när jag äter frukost. Hon läser lite blandat och har intressanta diskussioner kring det hon läser och har en attityd som jag gillar. 

Jag har nyss börjat följa Mackenzie men de videos jag sett har jag gillar. Hon ser så glad ut och har en härlig energi. 

Det här var mina tips, senare i helgen ska jag titta runt hos er och se om jag hittar några nya att följa. 

5 kommentarer:

 1. Oj du följer många booktubers! Här känns det lite som höst, en får nästan påminna sig om att det är midsommar. ;) Trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 2. Solen lyser med sin frånvaro här och det är kallt! Glad midsommar!

  SvaraRadera
 3. Spännande med tips - jag följer ingen alls.

  SvaraRadera
 4. Låter som fina tips ... behöver lite mer tid också.

  SvaraRadera
 5. Wow det var en hel del, får kolla upp dessa

  SvaraRadera