fredag 15 juni 2018

Helgfrågan vecka 24


Jag har haft en väldigt bra fredag. Jag och mamma åkte till Göteborg över dagen för att hälsa på min bror med flickvän då min bror fyllde år igår. Det kan också vara så att det är 1 ½ år sedan min bror flyttade till Göteborg och jag har fortfarande inte varit och hälsat på dem i deras lägenhet. Jag är uppenbarligen bättre på att få mina syskon att åka till mig än att åka till dem. Efter en ledig fredag väntar en jobbhelg. Kanske blir det i alla fall lite läsning får jag hoppas. Som vanligt inleder vi först helgen med Mias helgfråga.

Är det någon serie du tänkt läsa i sommar?

Mina läsplaner för sommaren har jag insett är väldigt stora. Jag tänker hela tiden "när jag har semester, då ska jag läsa den här boken". Men har insett att det nog kan bli svårt att hinna med alla böcker jag vill under de tre veckor jag ska vara ledig. Planen för semestern är ju inte enbart att ligga på en filt på gräset och läsa hela dagarna. Men det jag verkligen hoppas på är dels att läsa klart eller längre i fantasyserier jag håller på med. Till exempel de här:

Sedan är jag väldigt sugen på att läsa serien om Lara Jean i sommar så jag har läst den när den släpps på Netflix i höst. Den känns rätt perfekt att bryta av all fantasy som jag uppenbarligen annars tänkt ägna min sommar åt. 


5 kommentarer:

 1. Demonviskaren verkar populär. Fantastik läses gärna, och ofta. ;)

  SvaraRadera
 2. Det är väl alltid så att fler böcker läggs på hög än som hinns med. Borde läsa lite mer fantasy igen. Det var ett tag sedan.

  SvaraRadera
 3. Oh visste inte att den skulle komma till Netflix. Var visserligen inte alls förtjust i första boken men kan ju hända att den är bättre i annat format!

  SvaraRadera
 4. Känner igen det där med att tänka på böcker som en vill läsa och att det inte alltid blir som en tänkt :), tror ofta att jag ska hinna läsa "allt" men en vill ju också göra en massa annat under sommaren/semestern och semestern varar ju inte hur länge som helst ;)

  SvaraRadera
 5. Jag visste inte ens Jenny Hans böcker var en serie, där ser man.

  SvaraRadera