torsdag 5 april 2018

En TBR för april som vill mycket

I april kommer jag ha lite mycket att göra, och därför tänkte jag inte att jag skulle bestämma så många böcker till min tbr. Men sedan kom det till en efter en tydligen, för nu insåg jag att min hög för den här månaden blev rätt mastig ändå. Förhoppningsvis kikar solen fram på lediga stunder och lockar till läsning.

* Club Dead
Den bok som följer med från mars. Insåg att jag glömde få med den på bilden.

* Stanna hos mig
En bokklubbsbok, som jag insåg att jag har mindre än en vecka på mig att läsa. Men den ska vara väldigt bra har jag hört så hoppas inte det ska vara några problem.

* Den tomma stolen
Månadens hyllvärmare. Den här boken fick väl rätt ljumma recensioner när den kom. Folk blev besvikna när det inte var Harry Potter. Men jag tänker ge den ett ärligt försök, utan någon tanke på Harry Potter.

* Min europeiska familj
Fick ett sånt sug efter att läsa en faktabok för nöjes skull. Den här har jag längtat efter att få läsa sedan jag köpte den på bokrean förra året.

* Dvärgen
Boken syns knappt där, så tunn är den. Men det här blir månadens klassiker.

* This Savage Song
Den här boken hade jag inte alls tänkt läsa. Men nu blir det så när jag ska vara lite halvt med på Bookbuddyathon (tror det heter så) nästa vecka.

Utöver detta kommer det nog även bli lite ljudböcker. Har precis börjat lyssna på Tionde våningen av Christina Herrström. Sedan lutar det åt att det blir en deckare. Jag tänkte försöka mig på Avdelning Q-serien och se om det är något för mig.

Har ni några särskilda böcker ni tänker läsa i april? 

2 kommentarer:

  1. Ska bli spännande att se vad du tycker om Den tomma stolen! :)

    SvaraRadera