onsdag 4 april 2018

Påskutmaningen 2018: Summering

Påsken är över och det har blivit dags att summera utmaningen som Mias bokhörna har hållit i. Mitt mål var att känna att jag verkligen hade lagt ner tid på att läsa, och det känner jag att jag lyckades uppfylla.

Läst dag 1-3: 554 sidor

Söndag 1/4
I söndags hade jag gett mig den på att jag skulle läsa ordentligt, och det gjorde jag också. Hela dagen kändes det som, men inte riktigt då jag var tvungen att ta pauser titt som tätt för att hjälpa sambon hålla i någon gipsskiva eller tycka till om renoveringen.
Gemina: 557 sidor
Mannen som sökte sin skugga: Ljudbok motsvarande 56 sidor
Totalt: 613 sidor

Måndag 2/4
Efter söndagens läsmaraton så var jag lite trött och orkade inte läsa så mycket. Men påbörjade i alla fall utmaningens sista bok som blev Club Dead, samt lyssnade klart på ljudboken jag haft igång ett tag. Så det kändes bra ändå. 
Club Dead: 94 sidor
Mannen som sökte sin skugga: Ljudbok motsvarande 156 sidor
Totalt: 250 sidor

Sammanfattningen för påskens lästa böcker ser ut som följer:
Drakviskaren, sista 100 sidorna
Sovarna
Gemina
Mannen som sökte sin skugga, lyssnade klart motsvarande 254 sidor
Påbörjade Club Dead
Totalt antal lästa sidor: 1.417 

Jag är mer än nöjd med detta, även om jag inte direkt hann igenom min hög. Fast det hade jag inte direkt räknat med heller. 


6 kommentarer:

  1. Jag ser en av mina favoritböcker i din boktrave, Heir of Fire. Jag läste den tidigare i år och har helt fastnat i den serien. Jag som inte gillar fantasy i bokform, trodde jag ;)

    SvaraRadera
  2. Svar
    1. Efter en lite trög start så kom jag igång i alla fall :)

      Radera