tisdag 10 april 2018

Veckans våriga topplista


Veckans topplista hos Johanna handlar om våriga böcker, och vad passar då bättre än ljusa, blommiga omslag tänkte jag. Det visade sig vara lite svårare än vad jag trodde att hitta fem omslag. De första tre hade jag redan men de sista har jag letat så länge efter att jag nu misstänker att jag kommer bli sen till jobbet. Därför blir det ingen lång utläggning om dem. Alla omslag är superfina tycker jag! De tre första har jag läst, de två sista vill jag läsa.

15 kommentarer:

 1. Så många fina omslag. Älskar Anne på Grönkulla.

  SvaraRadera
 2. Härliga omslag och tack för tipsen. Jag har läst Anne på Grönkulla och Kejsaren av Portugallien, Room with a view sett som film. Den Hemliga trädgården har jag nog inte läst, men borde.

  SvaraRadera
 3. Anna på grönkulla älskade jag som barn!!

  SvaraRadera
 4. Åh vilka härliga omslag!

  SvaraRadera
 5. Men jösses härinne var det vår, vilka fina omslag

  SvaraRadera
 6. Wow, vilka vackra omslag.

  SvaraRadera
 7. Verkligen vårkänsla i de omslagen!

  SvaraRadera
 8. Jag börjar verkligen längta efter blommor nu.

  SvaraRadera
 9. det är inte så många år sedan jag läste Den hemliga trädgården. Anne på Grönkulla är så fin. A Room with a view har jag sett som film. Kejsaren av Portugallien är så sorglig så jag står inte ut men Jobs - omslaget är vackert

  SvaraRadera
 10. Åh vilka fina omslag! Lite samma tema över dem! :)

  SvaraRadera
 11. Kejsarn av Portugallien är min favorit av Selma. Än så länge åtminstone. :)

  SvaraRadera
 12. Vilka fantastiska omslag. Det är en stor del i tjusningen med böcker jämfört med ljudböcker tycker jag! Av dessa har jag läst The secret garden och Kejsarn av Portugallien. Jag är mycket förtjust i båda två!

  Tack för att du skrev, jag vet att jag var mer personlig förr och jag tycker mer om att läsa bloggar som har både personligt och ytligt så jag vettefan varför jag själv bleev så rädd att dela med mig av det... konstigt! :D

  SvaraRadera