fredag 23 mars 2018

Bookhaul: Skyller på bokrean

Jag som inte skulle köpa så mycket böcker i år har den senaste månaden köpt så böcker i så många omgångar att jag numera nästan skäms när jag ska hämta ut paket på mitt lilla livs. Men är det bokrea så är det. Även om en del av böckerna i ärlighetens namn inte ens är köpte från rean. Nu får jag hålla mig fram till min födelsedag (som infaller i slutet av april så det är inte som att väntan blir så lång). 

Jag tänkte fortsätta på Throne of Glass-serien och köpte därför del 3 och 4 från Bookdepository. Sedan dök de nästföljande två delarna upp på Cdons engelska rea och vem är då jag att inte köpa dem också. Nu kan jag maratonläsa dessa i vår om andan skulle falla på.

Att komplettera min Elena Ferrante-serie var mitt ända mål med årets bokrea. Så det var ett rätt självklart köp. Ser så mycket fram emot att läsa de här två. 

Eftersom jag planerar att läsa del tre i Stiefvaters Kresten-serie den här månaden var jag tvungen att köpa del fyra för att kunna avsluta den sedan. Eftersom fjärde delen av någon konstig anledning inte blivit översatt fick den bli på engelska. Sedan köpte jag Snow-walker som är en fantasyserie i tre delar jag läste som barn. Kom att tänka på den för någon vecka sedan och när jag äntligen lyckades komma på vad den hette insåg jag att den fortfarande fanns att köpa på engelska i en behändig samlingsvolym. Hoppas den är så bra som jag minns den. 

Slutligen två böcker jag inte kunde låta bli på rean. Johanna Basfords senaste målarbok som är så himla fin! Vill bara sätta mig och måla på en gång. Samt Sargassohavet som bygger på Jane Eyre och handlar om kvinnan på vinden och hennes liv. 

Nu vill jag börja läsa allihop på en gång! Tur att det är en läsutmaning inne hos Mias bokhörna i påsk. 

2 kommentarer:

  1. Sargassohavet har jag också i hyllan! Den ser jag fram emot att läsa.

    SvaraRadera
  2. Vad roligt! Nu fick jag flera härliga boktips. Tack!

    SvaraRadera