fredag 16 mars 2018

Helgen läsning


Jag har nyss kommit hem från 5 dagars semester i min hemstad. Så den här jobbveckan startade igår och avslutas idag. Då kan en tycka att jag borde vara full av energi, men icke. Fredagen är lika efterlängtad ändå. Kan ha att göra med att jag jobbar kvällspass både igår och idag.

Helgen hoppas jag bjuder på lite läsning. Jag ska i alla fall iväg på min första träff i en ny bokklubb. Ärligt talat är jag rätt nervös, för jag är sådär förtjust i att träffa nya människor. Men jag gillar när första mötet är avklarat och man har lärt känna varandra, och för att komma dit måste jag ju träffa dem för första gången någon gång. Inför bokklubben håller jag som bäst på att läsa om Expeditionen - Min kärlekshistoria av Bea Uusma. Jag älskar den lika mycket den här gången!

Utöver det har jag två böcker igång. Dels Drakviskaren av Lovisa Wistrand som jag bara hunnit börja i så har inte några åsikter om den än. Men recensionerna jag sett lite här och där låter positiva så jag hoppas den ska vara bra. Sedan lyssnar jag på Simon vs. the Homo Sapiens Agenda av Becky Albertalli. Den är lättlyssnad och jag gillar den än så länge.

Vad läser ni i helgen? 

1 kommentar:

  1. Hoppas det blir kul på träffen med bokklubben! Jag är precis som dig, nervös när man ska iväg på något för att jag inte alls är bra på att träffa nytt folk sådär. Jag ska försöka läsa ut Midnight At the Bright Ideas Bookstore i helgen :)

    SvaraRadera