söndag 4 mars 2018

TBR för min fantastiska mars

Välkomna till min fantasymånad. Jag har fått ett himla sug efter att läsa massa fantasy, och tänkte därför ägna mig (nästan) enbart åt det i mars. Har en hel del böcker av den varan i bokhyllan kan jag säga. Så har gjort ett litet urval här som jag känner att jag vill ta tag i först. Har egentligen underlag för att köra ett fantasyår tror jag. 


* Six of Crows
Efter att ha läst hela grisha-trilogin i januari är det nu dags för den här. Även den här boken kommer jag läsa tillsammans med Nelly

* Eldens Arvtagare (Heir of Fire)
Min plan var att läsa den här boken på svenska som jag lånat hem från bibblan. Men alldeles nyss ändrade jag mig och beställde hem den på engelska. Jag har ju de två första delarna så vill nog fortsätta äga dem. Så det blir den engelska versionen jag kommer läsa

* Bonjour Tristesse
Månadens klassiker. En tunn än eftersom all annan fantasy det här månaden kommer ta tid. Jag har läst den här förut för några år sedan när den gick som bokcirkel i P1. Tänkte nog även lyssna på de avsnitten den här gången med. 

* Drakviskaren
Svensk fantasy som jag sett att många läst nu nyligen. Blev himla sugen så efterfrågade ett ex jag med. 

* Sovarna
Månadens hyllvärmare. Tredje delen i Kretsen-serien. Sista delen finns ju dock inte på svenska, vilket är synd tycker jag. Har dragit ut på den här serien då jag inte vill att den ska ta slut, men nu börjar jag istället oroa mig för att bli spoilad. 

* Club Dead
Hinner jag med så känner jag att jag borde försöka läsa klart True Blood-böckerna. Det här är tredje delen.

* Expeditionen - Min kärlekshistoria
Ej med på bilden för jag glömde den. Men tänkta läsa om boken för att friska upp minnet till en bokklubb jag precis gått med i. 

Sedan är det en del böcker som behöver läsas till min distanskurs också, men de inkluderar jag inte här.Många har jag redan läst nämligen. Så de jag läser om kommer dyka upp i min sammanfattning sedan. 


2 kommentarer:

  1. Bonjour Tristesse har jag aldrig läst! Men den verkar ju väldigt läsvärd om du vill läsa om den :)

    SvaraRadera
  2. Jag har alltid en fantasyperiod känns det som, haha!

    SvaraRadera