fredag 30 september 2016

Bokbloggsjerka 30 september - 3 oktober

Fredag idag! Jag är mitt i min mini-semester och börjar redan nu få panik över att jag snart ska jobba igen. Och att jag inte hunnit göra allt jag ville. Som vanligt. Vad som också är som vanligt igen är att fredag innebär bokbloggsjerka. Annika har kommit hem från två veckors vistelse i Barcelona och har en rätt så enkelt och självklar fråga efter att ha varit iväg:

Vad har ni läst under tiden som jag har varit borta?

Jag har nu suttit här i flera minuter och funderat men inser att jag inte kommer på vad jag läste innan de böcker jag läser nu ens. Så ska därför konsultera Goodreads lite fort (vad skulle jag göra utan den?). 

Så. Jag har läst After: När vi möttes av Anna Todd, vilket så här i efterhand var ett slöseri med lästid. Och jag har läst Vi av Kim Thúy vilket verkligen INTE var slöseri med lästid. Den är så underbar och målande och alla människor borde läsa hennes små konstverk till böcker. 

Sedan har jag också lyssnat på Sagan om Isfolket-ljudböcker. Del 6, 7 och nästan hela 8 för att vara exakt. De är så lättlyssnade, och orkar jag inte läsa så orkar jag ofta sitta och slöspela något spel medan jag lyssnar på boken i alla fall. 

Sedan räknas väl böckerna jag läser nu också förresten. Så lite i Allegiant av Veronica Roth och lite av Flickorna av Emma Cline har jag också läst. De är bra båda två fast på olika sätt. 

15 kommentarer:

 1. Flickorna är jag nyfiken på :)

  SvaraRadera
 2. Den där vietnamesen har jag hört gott om. Men inte läst. Än.

  SvaraRadera
 3. Den där vietnamesen har jag hört gott om. Men inte läst. Än.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker du ska ge dig på hennes böcker då :)

   Radera
 4. Det är helt omöjligt att komma ihåg vad man har läst och tur att det finns hjälpmedel :)

  SvaraRadera
 5. Tur man kan kolla upp vad man har läst, jag glömmer sånt direkt!! Aha du gillar inte Anna Todd, har annars hört väldigt bra om den där serien!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen tur :) Nej, jag gillade den inte alls. Har också hört mycket bra så trodde att jag skulle tycka den var okej. Men icke!

   Radera
 6. Svar
  1. Den uppfattningen har inte jag fått av det jag hört, men det kanske den är?! Får se när jag kommer in i den längre.

   Radera
 7. Veronica Roth borde jag ta tag i och läsa :)

  SvaraRadera